Obiectivul nostru

TERRABIT SOLUTIONS s-a înființat având drept obiectiv principal prestarea de servicii IT competente, dezvoltarea software și asigurarea de consultanță în acest domeniu. Suntem o echipă de oameni pasionați de tehnologie și avem ca obiectiv susținerea activității de business a oricărui antreprenor, prin promovarea soluțiilor IT inovatoare.

Platforma noastră

Platforma open-source Odoo, pe care noi o susținem și o dezvoltăm, reprezintă un instrument puternic și flexibil ce permite fluidizarea producției, un mai bun management al clienților, o gestionare eficientă a resurselor și o simplificare a proceselor decizionale, prin multitudinea de date puse la dispoziția factorilor de decizie.

Pentru implementarea unei solutii ERP bazată pe Odoo, asigurăm analiză, dezvoltare, testare, instruire și asistență ulterioară.

Soluțiile noastre

Soluțiile oferite sunt complete din punct de vedere hardware si software, al consultanței și asistenței oferite. Oferta noastră este îndreptată în principal către firmele mici si mijlocii, care nu au un departament IT sau care doresc externalizarea acestui serviciu. Fie ca este vorba despre o singură intervenție sau de service pe baza de contract, veți beneficia de aceleași servicii de calitate.

Respectăm mediul
Respectăm viața

Soluțiile oferite sunt complete din punct de vedere hardware si software, al consultanței si asistenței oferite. Oferta noastră este îndreptată în principal către firmele mici si mijlocii, care nu au un departament IT sau care doresc externalizarea acestui serviciu. Fie ca este vorba despre o singură intervenție sau de service pe baza de contract, veți beneficia de aceleași servicii de calitate.

Avem furnizori puternici:

Și suntem o echipă bine pregatită:

Dorin

Dorin

Inginer diplomat

Responsabilul nostru de debugging și arhitect de software modular,

Danilă

Danilă

Inginer diplomat

Tester și responsabil principal cu mentenanța software a mașinilor fizice și virtuale

Gabi (Domn' Doctor)

Gabi (Domn' Doctor)

Tehnician service

Responsabil de buna funcționare a echipamentelor, de reparații și inovații

Laura

Laura

Contabilitate si resurse umane

Responsabil de plăți, documente curente, arhivă și relația cu diversele institutii

Cozmin

Cozmin

Manager

Responsabil de politica generală a companiei, relațiile cu partenerii, viziune si strategii.