TERRABIT SOLUTIONS s-a înființat având drept obiectiv principal prestarea de servicii IT competente și asigurarea de consultanță în acest domeniu. Suntem o echipă de oameni pasionați de tehnologie și avem ca obiectiv susținerea activității de business a oricărui antreprenor, prin promovarea soluțiilor IT inovatoare.
Platforma open-source Odoo, pe care noi o susținem și o dezvoltăm, reprezintă un instrument puternic și flexibil ce permite fluidizarea producției, un mai bun management al clienților, o gestionare eficientă a resurselor și o simplificare a proceselor decizionale, prin multitudinea de date puse la dispoziția factorilor de decizie. Pentru implementarea unei solutii ERP bazată pe Odoo, asigurăm analiză, dezvoltare, testare, instruire și asistență ulterioară.
Soluțiile oferite sunt complete din punct de vedere hardware si software, al consultanței si asistenței oferite. Oferta noastră este îndreptată în principal către firmele mici si mijlocii, care nu au un departament IT sau care doresc externalizarea acestui serviciu. Fie ca este vorba despre o singură intervenție sau de service pe baza de contract, veți beneficia de aceleași servicii de calitate.
Noi considerăm că respectarea mediului este mai mult decat un simplu slogan. Parteneriatul încheiat cu EcoREC ne permite să trimitem către reciclare toate deșeurile rezultate în cadrul activității de service.

Avem furnizori puternici:

Și suntem o echipă bine pregatită:

Danilă

Danilă

Inginer diplomat

Responsabil de traducerea limbajului uman în instrucțiuni acceptate de computere

Gabi (Domn' Doctor)

Gabi (Domn' Doctor)

Tehnician service

Responsabil de buna funcționare a echipamentelor, de reparații și inovații

Dorin

Dorin

Inginer diplomat

Responsabilul nostru de debugging și arhitect de software modular,

Cozmin

Cozmin

Manager

Responsabil de politica generală a companiei, relațiile cu partenerii, viziune si strategii.

Laura

Laura

Contabilitate si resurse umane

Responsabil de plăți, documente curente, arhivă și relația cu diversele institutii